logo Huismeester op Maat
Foto Otto

Uitvaartverzorging

Nadat ik de zorg op mij had genomen voor een mevrouw die te horen had gekregen dat zij ernstig ziek was en voor wie ik hulp en toeverlaat heb mogen zijn in haar laatste levensfase, ontmoette ik uitvaartverzorgster Catrien Coolsma. Sindsdien werk ik met haar samen om in allerlei situaties hulp en zorg te bieden.

Door mijn eigen levenservaring weet ik wat het is om een kindje, ouders of een vriend te verliezen.Het fijne aan dit werk is dat ik mensen tot steun kan zijn in een moeilijke situatie en kan helpen bij het maken van persoonlijke keuzes tijdens deze intense periode.

Voortkomend uit deze werkzaamheden is het mogelijk om mijn hulp in te schakelen bij een eventuele huisontruiming. Tevens bied ik mijn diensten aan in geval u alleen achterblijft en u, al dan niet tijdelijk, iemand nodig heeft om de zaken thuis weer wat op orde te krijgen. Soms is er achterstallig onderhoud aan het huis, of is bijv.de zolder of schuur hoognodig aan een opruimbeurt toe.

Het fijne is dat er vaak al een band is ontstaan omdat ik uw situatie en uw verdriet ken en het is voor u prettig dat er niet zomaar een vreemde aan uw spullen zit.

Contact:


tel: +31 (0) 6 111 71 421

Huismeesteropmaat@gmail.com