logo Huismeester op Maat
Foto Otto

Otto van den Bosch

Van jongs af aan heb ik graag geklust. Dat kon zijn van het sleutelen aan mijn eigen brommers, het melken en hooien bij de boer , het spitten van de tuin voor mijn oma en het omzagen van bomen voor de buurman tot reparaties aan apparaten voor mijn moeder……enz.

De keuze voor een hbo opleiding Milieukunde paste daarom goed bij mij omdat het theoretische , technische en praktische aspect mij de uitdaging bood die ik zocht. Toen ik daarna ging werken in het bedrijfsleven en vervolgens een aantal jaren bij de overheid in dienst trad, ontdekte ik dat het omgaan met mensen en het zoeken naar passende oplossingen voor individuele situaties, mij bijzondere voldoening gaf. Daardoor werd ik o.a. ervaren in het regelen van zaken en overleg plegen met instanties.

Omdat ik vaak klussen opknapte voor familie, vrienden en kennissen in mijn omgeving besloot ik om een klusbedrijf op te starten.

Sinds 2010 bied ik met mijn bedrijf, hulp aan mensen die hulp met extra zorg en aandacht nodig hebben. Wat in eerste instantie begon als klushulp breidde zich uit, tot steun en vraagbaak voor ouderen, klussen met zorg voor mensen met een (verstandelijke) beperking tot begeleiding en zorg bij terminale ziekte.

Ik ben geïnteresseerd in mensen in hun unieke situatie. Voor mensen die extra kwetsbaar zijn, wil ik graag steun en toeverlaat zijn. Het persoonlijke contact maakt dat ik het fijn vind om te kunnen helpen waar dat nodig is en een luisterend oor te bieden als daar behoefte aan is. Daarom heb ik de naam Huismeesteropmaat voor mijn bedrijf gekozen.

Als Huismeester wil ik ook voor u, het betrouwbare aanspreekpunt zijn waarop u terug kunt vallen voor uw dagelijkse vragen en problemen en zoek ik met plezier naar de beste oplossing voor uw individuele situatie.

Contact:


tel: +31 (0) 6 111 71 421

Huismeesteropmaat@gmail.com